S/Y STORM
 

Vi købte Storm i starten sommeren 2009, hvor vores Amigo 27, Wendy, indgik i handlen. Wendy nåede vi at sejle i 4 år og blev glade for at sejle langkølet båd. Derudover blev vi glade for den solide Amigo konstruktion og var derfor ikke i tvivl om, at Amigo 40 båden var noget for os. En båd med god plads om læ, samt god plads på dækket.

På vores sejlture bruger vi også tid på at gå på skattejagt. Skattejægerne pt. består af Arthur, Oscar og Piet. Med tiden skal Sol tilgå holdet.
Ocean Treasures
Forsvundne Skatte
 
SOL

Kahytsjomfruen Svesken: Sol blev født den 25. april 2008 og har sejlet lige siden. Hun går pt i vuggestue og skal om 1½ år i børnehave. Derudover har hun lige lært at gå og skal snart til at snakke. Hun er en stor vandhund.

ARTHUR

2. styrmand: Arthur blev født den 30. marts 2006 og har ligeledes sejlet lige siden. Han er startet i børnehave i år og skal begynde i skole om 3 år. Han har lige lagt bleen på hylden og har ambitioner om at droppe sutten om natten samt, når han er på vej i børnehave. Han stor fan af Lynet og går aldrig nogen steder uden en Lynet Bil.

OSCAR

1. Styrmand: Oscar blev født den 30. august 2003 og har lige som sine to små søskende sejlet lige siden. Oscar er rigtig god til at håndtere båden og kan derfor hjælpe til om bord på båden. Han er begyndt i børnehaveklassen og er ved at lære at regne, skrive og læse. Han kan svømme og har sprunget i fra et meter vippen og svømmet ind til kanten op til flere gange. Derudover går han til svømning en gang om ugen, hvilket han er meget glad for.

MAI

Kaptajnsfrue: Mai har taget en uddannelse som sygeplejerske alt, imens hun har født 3 børn. Hun har lige som sine børn sejlet lige siden, at hun blev født. Hun voksede op i Taarbæk, hvor hende og hendes familie boede tæt på havnen. Forældrene var meget aktive tursejlere og sejlede hver sommer i den Svenske Skærgård. Derudover var hendes far aktiv i sejlklubben i Taarbæk i forhold til kapsejlads. Mai deltog i sin barneår i kapsejlads som gast på hendes forældres båd. Hun kom i 1997 på Oure på linjen sejlads og ski, hvor hun blandt andet sejlede Europa-Joller. Derudover har hun sejlet Fenix, Luffe 37 samt Beneteau 423 med sin familie. Hun elsker at lave mad og er faktisk ret god til det.

PIET

Kaptajnen: Uddannet matros. Han lærte at ro, da han var 4 år og sejlede optimist fra han var 7 år gammel. Købte sin første båd, da han var 14 år og sejlede Kolding Fjord tynd. Sejlede over Atlanterhavet, da han var 16 år gammel på skoleskibet Georg Stage. Købte i 1996 en Bianca 36, som skulle over Atlanten, men på grund af værnepligt og skolegang blev projektet aldrig til noget. Fik dog stor fornøjelse af båden og boede på den i 3 år, men var nødt til sælge den i 1999 af økonomiske årsager. Lånte i årene efter båd af svigerfamilien og sejlede her blandt andet Luffe 37 og Beneteau 423. 2005 fik vi vores første egen båd en Amigo 27 Wendy, som vi sejlede, indtil vi i 2009 købte en Amigo 40. Kaptajnen ønsker, at båden først skal en tur til Middelhavet og herefter en tur over Atlanten.

Lav din egen hjemmeside med mono.net